Heren armbanden

Deze leren Tibetaanse armbanden zijn met de handgemaakt. De collectie bestaat uit eenvoudige leren armbanden met gekleurd touw maar ook uit leren armbanden met bedeltjes. Leer is een veelzijdig materiaal en ideaal te combineren met andere sieraden. Al onze leren armbanden zijn zowel bij de dames als de heren erg populair en zijn mooi met elkaar ...

Deze leren Tibetaanse armbanden zijn met de handgemaakt. De collectie bestaat uit eenvoudige leren armbanden met gekleurd touw maar ook uit leren armbanden met bedeltjes. Leer is een veelzijdig materiaal en ideaal te combineren met andere sieraden. Al onze leren armbanden zijn zowel bij de dames als de heren erg populair en zijn mooi met elkaar te combineren.

Meer

Heren armbanden Er zijn 13 producten

Subcategorieën

  • Paracord armband

    Met onze Paracord 550 survival armbanden ziet u er én trendy uit, én heeft u altijd 3,5m tot 4m touw bij u welke nog eens uit te splitsen is in 7 kerndraden! Hiermee kan je bijvoorbeeld vissen, spullen vastzetten, dingen aan elkaar knopen, tenten bouwen en wat u er verder maar mee kan verzinnen!Of gewoon, omdat het gaaf staat!

  • Shamballa armbanden

    De Karma armbanden worden gedragen door sterren als Beyoncé, Jay-z en Chris Brown. Deze handgeknoopte one-size-fits-all armbanden komen oorspronkelijk uit het Tibetaanse Boeddhisme. Alle armbanden zijn van zeer goed kwaliteit.

per pagina
Toont 13 - 13 van de 13 items
Toont 13 - 13 van de 13 items