Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Indien u betaalt met iDEAL worden er geen betaalkosten in rekening gebracht. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u wilt betalen met iDEAL. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en Goodies and Bags wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN bank,  Rabobank, Fortis , SNS bank, SNS regiobank, Frieslandbank, ING, of de Triodosbank.

 

PayPal net als bij iDeal kunt veilig betalen, u dient dan wel een PayPal rekening op naam geregistreed te hebben. Indien uw wenst om met een creditkaart te betalen dan is dit ook mogelijk binnen deze betaal module.

 

Vooruitbetaling het is ook mogelijk om een bestelling per vooruitbetaling te plaatsen.
In de winkelwagen kunt u kiezen voor de betaalmethode vooruitbetaling.
Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin de gevens om de vooruitbetaling te verrichten
.

 

Bank  gegevens

IBAN NR  NL71ABNA0483186546

T.A.V. Goodies and Bags