Over Goodies and Bags

Goodies and Bags biedt haar klanten meer dan alleen maar tassen en sieraden! Ons doel is om onze klanten een breed scala aan tassen en modeartikelen aan te bieden met een uitstekende klantenservice en de voordelen van eenvoudig en veilig online shoppen te laten ervaren.

Eenvoudige navigatie en intuïtieve bediening
Onze online shop is duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken. Zowel bij het eerste bezoek van onze homepage als bij het zoeken naar een specifiek model: U wordt gemakkelijk door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.

Eenvoudig en veilig winkelen
Als het gewenste item in de winkelwagen ligt, kunnen onze klanten tussen verschillende beveiligde betalingsopties kiezen. Betaling kan op verschillende manieren worden gedaan: IDeal, Paypal, overschrijving en creditcard. Na de succesvolle bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling.

Verzending en levering
Bij Goodies and Bags betaalt de klant een kleine vergoeding voor de verzending van zijn bestelling! Levering is binnen 2 dagen, mits anders wordt aangegeven.

 

Goodies and Bags